| Ashes of the innocent | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ryo
Mesaje : 73 Data de înscriere : 25/02/2011 Localizare : Nicaieri >.>
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 12:14 am | |
| - Erm, da. ridica sprancenele, zambind jucaus, proptindu-si cotul de spatarul bancii. | |
|
| |
Gwen
Mesaje : 90 Data de înscriere : 22/02/2011 Localizare : anywhere u are not
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 12:19 am | |
| Mai adauga si tu,altfel o sa scriu numai da,da,da,da si da!Precizeaza daca crezi in fantome si de ce,daca crezi in reincarnare,in extraterestrii etc. gesticula ea din maini.Se ridica de pe canapea,indreptandu-si spatele. | |
|
| |
Ryo
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 12:24 am | |
| Isi rezema capul in palme, batand cu degetele de genunchiul lui. - O data ce se tot spun atatea si-atatea despre ele, eu cred ca ceva a fost in trecut.. sau cine stie, mai sunt, dar nu se mai arata sau ceva.. spuse el, privind pentru moment intr-un punct fix. | |
|
| |
Gwen
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 12:29 am | |
| S-a lasat pe vine punandu-si mainile pe ganuchii baiatului ca sa-si mentina echilibrul. Aham..uhm..next..daca ai putea sa-ti pui o dorinta care ar fi aceea?! intreba mutandu-si privirea calda spre el. | |
|
| |
Ryo
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 12:37 am | |
| - Hmm.. ingana el. Sincer, nu-mi trece nici o idee prin cap.. zambi amuzat, trecandu-si mana pe fata intr-un mod ofticat. | |
|
| |
Gwen
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 12:43 am | |
| Inteles!Eu nu mai am idee de intrebari,deci...asta cred ca a fost tot,multumim domnule Ryo. zambi calm si se ridica. Imi dati un autogaf? intreba pe un ton copilaresc ducandu-si un deget pe buza inferioara.
| |
|
| |
Ryo
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 12:46 am | |
| Zambi amuzat de spusele ei, mai ales cum se adresa cu "domnule". - Erm, nu am pix si nici foaie... cred ca as proceda altfel! o privi jucaus, apropiindu-se mult de chipul ei si o saruta aproape de buze, insa fara intentie sa fi fost chiar atat de aproape. | |
|
| |
Gwen
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 12:51 am | |
| Mari ochii cand simti buzele baiatului atat de aproape de ale sale,apoi si inchise incet.S-a dat cativa pasi in spate. Acum urma ceva de genu:"N-o sa mai imi spal niciodata buzele.. a zis razand gingas. | |
|
| |
Ryo
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 8:53 am | |
| Isi rezema coatele de genunchi, privind-o bland, incepand sa rada de vorbele ei. - Mda... ingana el amuzat, ciufulindu-si parul. | |
|
| |
Gwen
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Lun Feb 28, 2011 9:02 am | |
| Domnule Ryo v-as ruga sa nu mai faceti asta niciodata. a zambit fals si si-a trecut palma peste buze. | |
|
| |
Ryo
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Sam Mar 05, 2011 6:22 pm | |
| - Inceteaza cu "domnule". Nu-s asa de batran... se stramba el, bosumflandu-se. Si bine, fie.. n-am sa mai fac asta. | |
|
| |
Gwen
| Subiect: Re: Ashes of the innocent Joi Mar 10, 2011 11:08 am | |
| A dat din umeri. Stiu ca nu esti asa batran,adica vad asta,dar..imi place sa te enervez! chicoti punandu-si un deget pe nasul baiatului. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ashes of the innocent | |
| |
|
| |
| Ashes of the innocent | |
|